dj-bompa-en-de-mens

DJ Bompa & de Mens

 695,00 Excl. BTW & Buma

DJ Bompa & de Mens boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties.
Bel naar 085-7609930 en boek direct voor een scherpe prijs.

Knop Boek Direct

Wat in 2010 als een grap begon met een single: ‘Daar Gaan We Met Z’n Allen’, groeide al snel uit tot een succesvolle carrière in de wereld van evenementen, feesten en partijen.

Het duo DJ Bompa & De Mens wordt gevormd door DJ Frank (DJ Bompa) en zanger Marco (De Mens). Feestartiest DJ Bompa (Frank) zorgt er als DJ al jaren voor dat het dak er tijdens een feest of partij vanaf gaat. Frank is mede bedenker van het populaire tv-programma ‘Hart Voor Muziek’, waar hij nog steeds met veel plezier aan werkt. Zijn collega Marco (de Mens) weet de mensen zowel op het podium als achter de bar prima te vermaken. Hij is naast zanger dan ook een echte horecaman. Als duo zorgen zij in ieder café, zaal of feesttent steeds weer voor een knalfeest.

DJ Bompa & De Mens bereikte in 2011 een echt hoogtepunt in hun muzikale carrière. De single ‘Als Brabander Ben Ik Geboren’ werd door Radio Hollandio uitgeroepen tot Carnavalskraker. Een jaar later gooide het duo wederom hoge ogen met hun nieuwe carnavalshit: ‘Nooit meer naar huis’ en zorgde ook de single ‘Feestje hier Feestje daar’ ervoor dat in menig feesttent en kroeg de polonaise werd ingezet.

In 2014 gooien DJ Bompa & De Mens het over een hele andere boeg met hun hit ‘Op m’n Vespa’ en in 2015 verscheen hen debuutalbum dat heel toepasselijk ‘Het Dak Eraf met DJ Bompa & De Mens’ heet!

Kortom zin in een ECHT feest? Haal de Brabantse gezelligheid in huis met DJ Bompa & De Mens.

DJ Bompa & de Mens zijn exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Extra informatie

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set