Esther & Anita

 3.495,00 Excl. BTW & Buma

Esther & Anita boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel naar 085-7609930 en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

Esther & Anita zijn vriendinnen voor het leven! Ze leerden elkaar eind jaren ’70 kennen toen ze beiden deel uitmaakten van het TROS Top 50 ballet. Korte tijd daarna werden ze gevraagd voor een nieuwe meidengroep, de Dolly Dots! Dit was de start van een hele succesvolle carrière waarin de groep méér dan 25 hits wist te scoren. Met onder andere ‘Love Me Just A Little Bit More’, ‘Tell It All About Boys’, ‘Hela-Di-Ladi-Lo’, ‘Do Wah Diddy Diddy’ en ‘PS’.

Nadat Esther en Anita vorig jaar werden gevraagd om deel te nemen aan het RTL5 programma ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS’ ontstond het idee om ook op muzikaal gebied de handen ineen te slaan. Dit resulteerde in ‘Esther & Anita’, Just A Little Bit More. Esther en Anita brengen een ijzersterke, compacte bühneshow waarin diverse Dolly Dots-hits, en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten. Een show met een vette knipoog naar de 80s, maar bovenal lekker modern, herkenbaar en danceable!

 

Extra informatie

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set