Feestduo Tsjonge-jonge

 395,00 Excl. BTW & Buma

Feestduo Tsjonge-jonge boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel naar 085-7600953 en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

Feestduo Tsjonge-Jonge wordt gevormd door Edwin Smits en Peter Smits. Hoewel de achternaam anders doet vermoeden is het duo geen familie van elkaar, in 2012 komen zij elkaar dan ook per toeval tegen. Beide mannen hebben een voorliefde voor Hollandse feestmuziek en de twee Brabanders besluiten samen te gaan repeteren. Al snel kwamen er leuke (Hollandse) setjes naar voren. Tsjonge-jonge was onder andere te zien op Park Hilaria (kermis Eindhoven), het Drakenboot festijn (Helmond) en Nederland Muziekland.

“Wij zijn pas tevreden als het dak eraf gaat ( is af en toe wel een probleem voor de verzekeringen ), als het maar gezellig is.” De nieuwe single ‘Ons Brabant’ is een echt Brabants lied. In het refrein komt nadrukkelijk naar voren, “Nergens is de lach zo breed als in het land dat Brabant heet”. Deze spreuk werd bedacht in een restaurant tijdens een etentje en zo werd het lied geboren.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Reiskosten

Gage is exclusief eventuele reiskosten.

Boek Feestduo Tsjonge-jonge direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!