Radio JND Roadshow

 1.395,00 Excl. BTW & Buma

Radio JND Roadhow inhuren of boeken voor een optreden?

Radio JND Roadshow boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze show direct voor een scherpe prijs

Radio JND komt naar je toe met een 5 uur durende roadshow vol muziek die je kent van Radio JND en leuke gadgets. Tijdens de show komen al je favoriete feestnummers voorbij. De gezelligste muziekmix van vroeger tot nu.

De show

De standaard roadshow wordt verzorgd door één van de Radio JND DJ’s met een uitgebreide lichtshow en geluidstechniek tot 750 personen. Dat zorgt gegarandeerd voor een avond vol verrassingen. Met onder andere een confetti- shirtjeskanon en de leukste give-aways zetten zij iedere tent, plein en kroeg volledig op zijn kop. Er is ook een kleinere variant van de Radio JND Roadshow beschikbaar. met licht en geluid tot 300 personen.

Artiesten

Uiteraard kun je de show ook uitbreiden met diverse artiesten naar keuze. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om een mooi programma te vullen.

Reclame

In aanloop naar het evenement waar u de Roadshow boekt zal er op Radio JND ook radioreclame te horen zijn. Dus naast een geweldige show krijgt ook nog een extra veel aandacht voor uw evenement wat zal resulteren in een hogere opkomst of kaartverkoop.

Tijdsduur

5 uren

Geluid

Incl. licht, geluid en decor

Opmerkingen

Er is ook een kleinere show te boeken, met licht en geluid tot 300 personen. De kosten van deze show bedragen € 995,00

Boek Radio JND Roadshow direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!