Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Artiesten boeken

Bekende artiesten boeken voor betere kaartverkoop

Wie zijn of haar evenement goed op de kaart wil zetten, moet artiesten boeken. Wanneer jij bekende artiesten op je line-up weet te krijgen, zal de kaartverkoop vanzelf gaan. Fans van deze artiesten willen niets missen en kopen zonder ook maar een minuut na te denken tickets. Jouw evenement raakt sneller uitverkocht wanneer je ervoor kiest artiesten te boeken. Een uitverkocht event brengt meer geld in de la, dit kan vervolgens geïnvesteerd worden om de volgende editie nóg beter te maken.

Alles voor jouw evenement onder één dak

Niets is vervelender dan met veel organisaties moeten werken om een event op te zetten, je wil de lijntjes zo kort mogelijk houden. In plaats van meerdere bureaus inschakelen, kan jij bij D.E.A. Produkties alle artiesten boeken die je nodig hebt voor jouw evenement. Wij hebben alle benodigde artiesten in onze stal, welk thema jouw feest ook heeft. Ook voor festivals met meerdere stages is D.E.A. dé partner in artiesten bemiddeling, wij kunnen jouw volledige evenement inrichten.

Goede communicatie en snel schakelen met D.E.A. Produkties

Wie een goed evenement wil organiseren, moet goed contact onderhouden met de partijen die verschillende diensten aanleveren. Van de catering en artist management zoals D.E.A. Produkties tot beveiliging, jij wil alles onder controle hebben. Wanneer het aan de achterkant van het event niet goed loopt, merkt men dit aan de voorzijde. Jij wil juist dat je bezoekers de dag of avond van hun leven hebben, alles moet vlekkeloos verlopen. Wij kunnen snel schakelen en voorkomen op die manier problemen die het evenement in gevaar kunnen brengen.

Artiesten boeken prijzen

Bepaalde artiesten boeken doe je natuurlijk voor je gewenste bezoekers, hier probeer je op in te spelen. Toch speelt budget in veel gevallen ook een rol van betekenis in deze keuze. Niet iedere artiest is voor ieder evenement haalbaar, sommige zijn simpelweg te duur voor het beschikbare budget. De artiesten boeken prijzen zijn uiteenlopend, voor meer informatie over de prijs van een bepaalde artiest kan er contact op worden genomen. 

Artiesten boeken voor themafeest

We hebben het al met je gehad over verschillende artiesten boeken voor bepaalde soorten feesten/evenementen. Een themafeest zoals carnavalsfeest of après-skiparty leent zich uitstekend om bekende artiesten te boeken, deze artiesten tillen je themafeest naar een hoger niveau. Bekende artiesten zoals de Alpenzusjes, de Deurzakkers en Frans Bauer en meer zijn bij D.E.A. Produkties te boeken. Dé impuls die jouw evenement nodig heeft om te slagen, die vind je hier.

Bands boeken bij D.E.A. Produkties

Naast artiesten boeken kan je bij ons ook terecht voor het boeken van bands. In plaats van een specifieke artiest of groep artiesten, ben je met één band vaak voorzien van entertainment voor een gehele avond. Neem bijvoorbeeld een coverband, zij zijn gespecialiseerd in het spelen van meerdere muziekgenres. Eén oplossing voor een gehele avond entertainment. Omdat er bij zulke bands meerdere genres voorbijkomen, heb je voor iedere gast wel iets leuks in petto. Met een band is van tevoren af te spreken hoe de avond dient te verlopen en in welke volgorde je verschillende genres voorbij wil laten komen.

Vragen over het boeken van artiesten?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je vragen hebt over een van onze artiesten of ergens anders over. Voor hulp raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice.

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Kan ik je ergens mee helpen?