Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Artiesten inhuren

Bekende artiesten inhuren

Iedereen kent dat gevoel wel: je bent jezelf klaar aan het maken voor een evenement en hebt daar ontzettend veel zin in. Waarom? Je favoriete artiest staat op de line-up van het evenement. Eindelijk zie je diegene in de echte wereld optreden, of je kent deze artiest door en door. Wat ook het geval is, jij bent er klaar voor. Je kunt je als organisator vast voorstellen dat zulke bezoekers je evenement tot een succes brengen. Deze bezoekers maken de sfeer, hebben geld over voor het zien van hun idool en zullen anderen ervan overtuigen ook tickets te kopen. Dat is wat artiesten inhuren voor jouw evenement kan betekenen.

Evenement sneller uitverkopen

Je raadt het al, een evenement met goede line-up verkoopt vele malen sneller uit dan een evenement zonder bekende artiesten. Artiesten inhuren is alleen om die reden al een slim idee en een goede investering, deze wordt namelijk zonder veel moeite terugverdiend. Wie een event uit kan verkopen, kan het jaar erna meer investeren in de volgende editie. Jij kunt ieder jaar verder bouwen en langzaam maar zeker richting het marktleiderschap klimmen, dat wil iedere organisator toch?

Ambassadeurschap bij bezoekers

Bekende artiesten inhuren levert meer bezoekers op en brengt meer geld in de kas. Wanneer het evenement succesvol verloopt, zullen bezoekers als ware ambassadeurs andere mensen in hun directe omgeving over jouw event vertellen. Andere mensen worden zo lekker gemaakt dat ze aanwezig willen zijn bij de volgende editie. Voorwaarde is wel dat je zorgt voor een goede line-up, de aankleding van het event aansluit en de sfeer goed is. Met artiesten inhuren heb je de eerste voorwaarde al gedekt.

Artiesten boeken prijzen

Bepaalde artiesten boeken doe je natuurlijk voor je gewenste bezoekers, hier probeer je op in te spelen. Toch speelt budget in veel gevallen ook een rol van betekenis in deze keuze. Niet iedere artiest is voor ieder evenement haalbaar, sommige zijn simpelweg te duur voor het beschikbare budget. De artiesten boeken prijzen zijn uiteenlopend, voor meer informatie over de prijs van een bepaalde artiest kan er contact op worden genomen. 

Groeien door ambassadeurschap

Zoals we net al kort vertelden wordt het laten groeien van je organisatie eenvoudiger met goede mond-tot-mondreclame. Wat dacht je van een wintereditie boven op de huidige zomereditie? Twee keer zo veel evenementen betekent logischerwijs ook twee keer zoveel inkomsten, mits je het goed aan weet te pakken. Een goede organisator weet wat er van hem of haar gevraagd wordt, dat moet voor jou dus geen probleem zijn. Je bedrijf laten groeien begint bij artiesten inhuren, dat begint op haar beurt weer bij D.E.A. Produkties.

Bands of DJ’s inhuren

Sommige organisaties beschikken niet over een groot budget zoals de gevestigde namen, ook voor deze organisaties hebben we verschillende oplossingen. Ooit aan een coverband gedacht? Eén coverband kan voor een gehele avond entertainment zorgen, daar wordt de investering aantrekkelijker van. In plaats van verschillende artiesten inhuren, heb je nu voor iedereen wat wils.

Een andere optie is een DJ inhuren, onze allround DJ’s hebben genoeg plaatjes klaarstaan voor een avond plezier. Of je nu 500 of 5.000 mensen wil verwelkomen, onze DJ’s weten de sfeer op te bouwen tot een ongekende climax. Vooraf bespreek je je plannen en deze artiesten passen zichzelf daarop aan.

Vragen of artiesten inhuren!

Heb jij vragen of wil je direct artiesten inhuren? Neem daarvoor contact met ons op. Wij helpen je je evenement sneller uitverkopen, naar ‘the next level’ en bovenal tot een succes te brengen!

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Kan ik je ergens mee helpen?