Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Beck und Bauer

 995,00 Excl. BTW & Buma

Beck und Bauer boeken voor een optreden?

Beck und Bauer boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze Duitse DJ act direct voor een scherpe prijs.

Jahwol! Je ziet het goed, een echte Duitse DJ act die niet alleen sterk is in muziek draaien maar ook in het bakken van echte Duitse bratwursten! Dat is de kern van een geweldige act op het podium.

Beck und Bauer boeken doe je al vanaf €995,- exclusief BTW en Buma.

Wie zijn Beck und Bauer?

Freddy Beck en Frans Bauer, beter bekend als Beck & Bauer, zijn twee DJ’s die in de jaren 1993 tot 2004 affentittengeil waren in Duitsland. Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty domineerde ze feestvierend Duitsland. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beck & Bauer!
 Nu, enkele jaren later, zijn de twee vrienden in Nederland beland, zodat ook het Nederlandse publiek kennis kan maken met deze twee knotsgekke Duitsers. En dus niet zonder resultaat!

Braadworsten en vlaggetjes!

Als je deze DJ act boekt zul je vast verrast opkijken als je leest dat zij geen blauwe M&M’s vereisten voor hun optreden maar een extra stroompuntje voor hun contactgrill! Ja je leest het goed, tijdens de DJ act van Beck und Bauer wordt als een soort live and cooking een contactgrill opgewarmd om vervolgens het publiek te voorzien van lekkere braadworsten! Dit maakt hun act nog grappiger en vooral anders dan anders!

Festival tot jeugdsoos.

Vanwege de aantrekkelijke prijs is Beck und Bauer voor elke gelegenheid te boeken. Van kleine feesttent tot jeugdsoos. Voornamelijk worden de hitjes gedraaid die je hoort tijdens menig Oktoberfest, dit maakt het leuk om hen te boeken tijdens dit thema of in deze periode! Gelukkig is deze act het gehele jaar te boeken, zodat u op elk gewenst moment het Oktoberfest naar hier kunt halen!

Party Ohne Ende

Dat is hun slogan, en betekend ook echt geen eindtijd. Althans een beetje dan, want je boekt hun act voor 60 minuten! Maar in deze 60 minuten wordt echt alles aangehaald om er een dolle boel van te maken, met diverse spelelementen zoals: ‘Die Unterhosen Party‘, ‘Der Guitar Hero‘ en de “Bratwurst König‘. Laat je mee slepen in een geweldige show!

Boekingen van Beck und Bauer

D.E.A. Produkties is het artiestenbureau om Oktoberfestartiesten als Beck und Bauer te boekenJe doet dit snel via onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen. Door op het icoon van Whatsapp te duwen, sta je direct in verbinding met een van onze collega’s. Dit maakt de schakeling voor het boeken van Beck und Bauer zeer gemakkelijk!

Wat kost Beck und Bauer:
Gage / prijs openbare optredens: € 995,-
Gage / prijs besloten optredens: € 995,-

Tijdsduur

1x 60 min.

Geluid

Excl. geluid

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Beck und Bauer en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Beck und Bauer boeken

Wilt u Beck und Bauer direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Beck und Bauer kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Beck und Bauer direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!