Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Belle Perez

 4.700,00 Excl. BTW & Buma

Belle Perez boeken voor een optreden?

Belle Perez boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangeres direct voor een scherpe prijs.

Verschijning op het podium

Als Belle Perez het podium betreedt dan staat daar een echte verschijning met één en al muzikale perfectie. Met passie en energie brengt deze zangeres haar muziek ten gehore. Lekker uptempo Latin klanken afgewisseld met intieme ballads. Een optreden van Belle Perez staat garant voor een onvergetelijke avond.

Carrière

Ze begon haar carrière in 1999 met haar deelname aan Eurosong, daar zong ze het liedje ‘Hello Word’ In haar muzikale carrière heeft Belle Perez de afgelopen tien jaar al 9 albums uitgebracht. Waarmee ze verschillende gouden en platina awards in de wacht heeft gesleept, in zowel België als Nederland.  Grote bekende hits in binnen- en buitenland zijn ‘Que Viva La Vida’, ‘Ave Maria’, en ‘Enamorada’. In 2003 was ze alleen nog maar te boeken met haar live-band. Grote zalen als het Antwerps Sportpaleis en Rotterdam Ahoy zette ze al meerdere malen in lichterlaaie. Dit bewijst dat ze als live performer haar mannetje staat. In 2020 nam ze voor het eerst een Nederlandstalige single op met de titel ‘De Nacht’. Dit was de opvolger van ‘Que Hay De Mal’, het succesvolle duet wat ze met Rolf Sanchez opnam. In de zomer van 2021 kwam Belle Perez weer met een geweldige nieuwe plaat: ‘Contigo’

Televisie

Tegenwoordig is Belle Perez ook regelmatig te zien in diverse TV programma’s op de Nederlandse en Vlaamse televisie. In 2021 doet Belle Perez mee aan het Nederlandse TV programma ‘De Beste Zangers’.  In de seizoen hiervoor deze ook artiesten als Emma Heesters, Rolf Sanchez en Maan mee aan dit programma dat door Jan Smit wordt gepresenteerd.

Live met band

Belle Perez is ook met live band te boeken. Deze wervelende show duurt 75 minuten en zorgt voor veel muzikaal vuurwerk op uw feest. Bent u op zoek naar muzikale invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of festival boek dan Belle Perez solo of maak het plaatje compleet met de hele band. Fiesta!

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Belle Perez direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!