Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Bram Krikke Stefan & Sean

 6.500,00 Excl. BTW & Buma

Bram Krikke, Stefan & Sean boeken voor een optreden?

Bram Krikke, Stefan & Sean boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiesten direct voor een scherpe prijs.

Meet Bram Krikke, Stefan de Vries en Sean Demmers. Deze 3 heren zijn al jaren immens populair en hebben samen miljoenen volgers op Instagram en Youtube. Maar ook op de bühne zijn ze mega populair en stromen de boekingen van Bram, Stefan & Sean binnen.

Muziek

Ze brachten grote hits uit als ‘Potentie’, ‘Kinderarm’ en ‘Frikandel Speciaal’ uit. Vooral bij de jonge generatie zijn deze platen goed aangeslagen en bij die doelgroep zijn de heren dan ook mega populair.

Energieke show

De 3 heren staan garant voor een wervelende show bomvol energie en humor. Wie je iets unieks op je event dan moet je Bram Krikke, Stefan & Sean boeken. Gegarandeerd feest en een goede kaartverkoop!

Boekingen van Bram Krikke, Stefan & Sean

Wil je Bram, Stefan & Sean boeken voor een optreden of een vrijblijvende optie plaatsen neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina of stuur een mailtje. Bellen kan natuurlijk ook voor boekingen en informatie. Wilt u de prijs van Bram Krikke, Stefan & Sean weten neem dan contact met ons op, wij informeren u dan graag over alle mogelijkheden.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=04ZNPpwdLs4]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TQ_2SLrRHfA]

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Excl. geluid

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Bram Krikke, Stefan & Sean en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Bram Krikke, Stefan & Sean boeken

Wilt u Bram Krikke, Stefan & Sean direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Bram Krikke, Stefan & Sean kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Bram Krikke Stefan & Sean direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!