Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Charly Luske

 4.950,00 Excl. BTW & Buma

Charly Luske boeken voor een optreden?

Charly Luske boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Charly Luske wordt geboren in 1978 te Amsterdam. Met zijn passie voor muziek vindt Charly zijn weg naar de showbizzwereld. Muzikant, acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator Charly kan het allemaal. Op zestienjarige leeftijd maakt hij zijn debuut in de Lucky Lotto Live Show waar hij samen met Gordon een duet zingt. Vervolgens wordt Charly gevraagd voor de jongensgroep Velvet, waarmee hij een hit scoorde met het nummer ‘Weg Van Jou’.

Heel Nederland leert Charly kennen wanneer hij in 2011 deelneemt aan het programma The Voice of Holland. Daar verloor hij uiteindelijk de finale van Iris Kroes. Charly Luske brengt diverse singles uit, die in de Single Top 100 belandden. De meest recente single ‘Fly’ is de titeltrack voor de Nederlandstalige film ‘Fataal’.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Charlie Luske en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Charlie Luske boeken

Wilt u Charlie Luske direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Charlie Luske kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Charly Luske direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!