Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Cooldown Café

 2.495,00 Excl. BTW & Buma

Cooldown Café boeken voor een optreden?

Cooldown Café boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze act direct voor een scherpe prijs.

Cooldown Café boeken doe je al vanaf € 2495,- exclusief BTW en buma.

Wanneer de eigenaar van de Cooldown cafés (in Amsterdam)  in 2000 een paar dagen in Duitsland is hoort hij het nummer ‘Heey baby, uh,ah’ en dacht hij, hè als de Duitsers zo uit hun dak gaan op deze plaat, kunnen wij het in Nederland ook wel eens proberen. Het nummer wordt vertaald, maar een geschikte zanger was er nog niet. Het barpersoneel vertrekt naar de opnamestudio en zowel de single als het Cooldown Café zijn een feit.

Toen de plaat nummer 3 werd in de top 100, de top 40 in ging en in ieder café te horen was werd het duidelijk: ‘Hey baby’ is een super hit. Cooldown Café geeft een spetterende show, waar ze ook staan het is gegarandeerd feest! Het Cooldown Café werkt graag samen met collega artiesten. Zo namen ze met Henny Huisman de plaat ‘Met z`n allen’, ‘The Lion Sleeps Tonight’ met Gerard Joling en ‘Zomer’ met Piet Paulusma op. Hou ze in de gaten de feestbeesten van Nederland!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5VR7IHzGdbQ]

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Cooldown Café direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!