Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Crazy Pianos On Tour

 9.975,00 Excl. BTW & Buma

Crazy Pianos On Tour boeken voor een optreden?

Crazy Pianos On Tour boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze pianoband direct voor een scherpe prijs.

De Crazy Pianos setting kan op elk denkbare locatie een feest verandert in een onvergetelijke happening! Dit idee is ontstaan uit de vraag van de gasten in Crazy Piano’s restaurants en bars. Ze bieden een spectaculaire show, inclusief knalrode vleugels, een drumstel en de Crazy Pianisten. Aan de entourage en decors wordt veel aandacht besteed. Zodat het lijkt op een echte pianobar. Tijdens de show zetten de pianisten de zaal volledig op!

Een spetterende rollercoaster van piano-entertainment. “Om een zaal plat te krijgen is er niet meer nodig dan twee brandweerrode pianos, een saxofonist en een drummer” aldus de organisatie. Ook dit jaar bevat de show veel nieuwe en swingende songs van artiesten van binnenlandse en buitenlandse bodem. Alle zintuigen worden ingezet voor een zinderende muziekavond. Stilzitten is onmogelijk!

Tijdsduur

180 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Crazy Pianos On Tour en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Crazy Pianos On Tour boeken

Wilt u Crazy Pianos On Tour direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Crazy Pianos On Tour kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Crazy Pianos On Tour direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!