Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Dansado & De Feestmeester

 1.995,00 Excl. BTW & Buma

Wil jij een lesje feest van Dansado & de Feestmeester?

Dansado & de Feestmeester boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Feesten doe je niet zomaar, feesten is een vak! Wil jij ook leren hoe je dat moet doen, boek dan Dansado en de Feestmeester. Binnen enkele minuten heb je door hoe je helemaal verantwoord uit je dak kan gaan. De energie van beide heren spat van het podium op elk festival. Met vette hits, een miljoen confetti snippers en een dosis gezelligheid bouwen ze van elke locatie een feestelijk strijdtoneel.

Wil je dus een vette DJ act boeken voor een festival, studentenfeest of op de kermis, zoek dan niet verder. Hier kun je de DJ’s inhuren en maak je jouw feest tot een topfeest om nooit meer te vergeten.

Dit is de les die je niet wil skippen….. Boek nu Dansado & de Feestmeester.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XGyq_Q-DcM8]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zLFM_qlWuQo]

Tijdsduur

1x 60 min.

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Dansado & De Feestmeester en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Dansado & De Feestmeester boeken

Wilt u Dansado & De Feestmeester direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Dansado & De Feestmeester kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Dansado & De Feestmeester direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!