Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


De Cupidots

 1.395,00 Excl. BTW & Buma

De Cuptidots boeken voor een optreden?

De Cupidots boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangeressen direct voor een scherpe prijs.

De Cupidots “pakken” met eerste eigen single. Het is tijd voor girlpower! Maak kennis met een van de leukste acts van dit moment: De Cupidots! De nieuwe vrouwelijk feestact waarbij stilstaan geen optie is.

Deze twee zussen zijn bekend met het podium en hebben al jaren ervaring in de muziek- en entertainmentbranche als lead- en backingvocal zangeressen in diverse bands en projecten. Dus werd het tijd om hun eerst eigen single te lanceren. “Pak me” is een single met echte meezing garantie. Alles is uit de kast gehaald om er ultiem op te kunnen hossen, springen, en zelfs een echt Moombathon stuk waar lekker met de billen geschud kan worden. De Cupidots staan garant voor n groot feest, en dat ook nog eens met uitstekende meerstemmige vocale kwaliteiten. Een act waar we nog veel van gaan horen.

Deze zangeressen boeken?

De Cupidots boek je eenvoudig en snel voor een scherpe prijs bij D.E.A. Produkties. Haal deze top zangeressen in huis en het wordt gegarandeerd feest. Wil je deze zangeressen inhuren of boeken vul dan hier online het contactformulier in,

 

Tijdsduur

1x 30 min.

Boek De Cupidots direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!