Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


De Deurzakkers

 1.950,00 Excl. BTW & Buma

De Deurzakkers boeken voor een optreden?

De Deurzakkers boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek carnavals artiesten direct voor een scherpe prijs.

Het verhaal van De Deurzakkers begint in 1974 wanneer Willem als DJ op een carnavalsavond van de plaatselijke hofkapel draait, “We gaan een plaatje maken”, zei hij tegen Clemens van Bracht. Samen met de Oeteldonkse hofkapel de Kikvorschen, en FC Den Bosch wordt ‘Zak es lekker door’ opgenomen. Het nummer beland in de top tien van de Nederlandse Top40 en het wordt dé Carnavalskraker van 1975.

Vanaf dat moment ontstonden er hits als, ‘Het feest kan beginnen’, ‘Doe ze thuis de hartelijke groeten’ en ‘Geef ons de sleutel maar’. Jaarlijks verschijnt er een nieuwe single, ondertussen is het repertoire uitgebreid met een aantal Hollandse Hit medley’s en zomerliedjes.  “Feest in de tent” is en blijft het uitgangspunt van De Deurzakkers. Het hele jaar door treden ze op en zodra hun lijflied “Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen” wordt ingezet is het overal een feest.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Boek De Deurzakkers direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!