Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


De Stoopjes

 495,00 Excl. BTW & Buma

De Stoopjes boeken voor een optreden?

De Stoopjes boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiesten direct voor een scherpe prijs.

De eerste CD- single van de Stoopjes,’De 8-baan’, moet hun definitieve doorbraak worden. De Stoopjes presenteerden hun nieuwe single tijdens een Hollandse avond. De Stoopjes worden steeds bekender in Nederland. Begin juni 2011 staat de clip op YouTube, het wordt een ware hit en geheel onverwachts betekend dit een Nationale doorbraak voor De Stoopjes. Ze zijn te zien op Omroep Brabant, TV Helmond en zelfs in het Shownieuws.

Inmiddels hebben De Stoopjes alweer een nieuw plan. ‘De Stoopjes 2.0’ hierop worden de eerder uitgebrachte singles geremixt met een vlottere beat eronder. In april 2016 zijn De Stoopjes te zien in ‘Holland’s Got Talent’.  De Stoopjes maken met hun aanwezigheid van ieder optreden een feestje en ook de komende jaren zijn ze van plan nog veel van zich te laten horen.

Tijdsduur

1x 20 min.

Geluid

Excl. geluid

Reiskosten

Gage is exclusief eventuele reiskosten.

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van De Stoopjes en andere artiesten en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres.

De Stoopjes boeken

Wilt u De Stoopjes direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaald voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder.

Boek De Stoopjes direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!