Dennis Jones

 595,00 Excl. BTW & Buma

Dennis Jones Boeken voor een optreden?

Dennis Jones boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Dennis Jones is de artiestennaam van zanger Casper Janssen. Onder zijn eigen naam wint hij in 1987 Veronica’s TV Talentenjacht. Hij scoort eind jaren tachtig, begin jaren negentig Top 40 hits met de singles ‘Don’t Wanna Give Up’ en de Neil Young-cover ‘Heart Of Gold’. Dennis Jones is vervolgens vaker in de hitlijsten te vinden met nummers als ‘African Baby’, ‘Mississippi’, ‘Ik Maak Van Jou Een Koningin’, ‘Pak Me Kus Me’ en ‘Vuurwerk’.

Dennis Jones is ook actief als plugger/promotor van Nederlandstalige artiesten, en daardoor kent hij het “vak” als geen ander. In 2017 hebben Dirk Meeldijk & Dennis Jones hun krachten gebundeld voor een carnavalskraker, ‘Heel De Kroeg Op Stelten’. Op de bühne weet Dennis dankzij zijn fantastische stem, frisse uitstraling en professionele instelling een wervelende show neer te zetten die tot in de puntjes verzorgd is. Met zijn opzwepende repertoire weet hij ieder publiek voor zich te winnen.

Dennis Jones is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Dennis Jones direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!