Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Die Männer

 2.495,00 Excl. BTW & Buma

Die Männer boeken voor een optreden?

Die Männer boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Dreamteam

Die Männer zijn vijf gedreven muzikanten die zich sinds 2016 hebben gebundeld in deze nieuwe superformatie! Nederlands, Limburgs en Duits, deze heren voelen zich thuis in elke taal. Specialisten op elk vlak en muzikaal gezien een dreamteam! Oktoberfeest muziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager, Nederpop en hedendaags repertoire. Bijna alle leden zijn conservatorium geschoold en hebben hun sporen inmiddels verdiend. Maar…. je kunt nog zo goed geschoold zijn, je moet wel ‘Schnapss(en)’ als artiest dat je er staat om mensen te entertainen!

Alleen maar meezingers!

“Bestaat er een band die gewoon álles kan spelen, en daar ook nog eens een feestjasje omheen kan plakken?” Jaaaaaaaaa dus!!!!! Die Männer! Degene die ‘Die Männer’ voor het eerst live meemaakt, zal zich verwonderen over de diversiteit en de constante dansbaarheid. In twee sets van anderhalf uur speelt de band namelijk één grote medley van alle muzieksoorten die er bestaan! Elke 2 minuten een ander liedje, en allemaal meezingers.

1000% Feestgarantie

Tirolerpop, Pop, Rock, House, Après-ski, Smartlap, Oberkrainer, Hiphop, klassiek, Reggae, Feesttent, Ballad, Hoempa….. noem het en het komt voorbij! Dát is de kracht van Die Männer. Gezellig, muzikaal zeer onderbouwd, en jong & oud gaat in beweging: Feestgarantie van 1000%. Deze coverband wil je boeken en dat kan hier direct voor de scherpste prijs!

Tijdsduur

1x 45 min.

Geluid

Excl. geluid

Boek Die Männer direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!