Hitmaestro

 495,00 Excl. BTW & Buma

Hitmaestro boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel naar 085-7609930 en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

Hitmaestro is het alterego van Stijn Bastiaansen. De allround DJ die overal en altijd zijn publiek in beweging krijgt en zelfs van een AA-meeting nog een feestje kan maken. Zijn triple A status maakt hem dé maestro voor ieder feest: Allround Hitmaestro is allround in de breedste zin van het toch al zo brede woord. Allemansvriend Omdat hij voor ieder wat wils draait, maar ook vanwege zijn goedlachse karakter.

Avondvullend
Wordt je oma 120 of zoek je een huis-DJ voor je festival; Hitmaestro is je droomkandidaat. Sets van 4 uur lang zijn hem niet ongewoon. Hij weet het tempo altijd perfect op te bouwen,maar pas op: Stijn staat erom bekend zijn publiek tot het einde binnen te houden en de drank consumptie aanzienlijk te verhogen.

Nieuw: Hitmaestro’s Radioshow, een interactief DJ-concept met al het leuke dat we van radioshows kennen. Verzoekjes, winacties, jingles etc. etc. !Afhankelijk van de ‘zendtijd’ ende wensen van de promotor, bestaat de Radioshow uit meerdere blokken. Tijdens de ‘Sing-Along-Gong’ rijgt de hitmeester de meezingers aaneen, is het glijen en schuren geblazen tijdens ‘Fiesta Del Snol’, klinkt het 100% NL tijdens ‘Het Oudehollandsche Bitterballenbal’ en doet een keur aan zomerhits de temperatuur hoog oplopen tijdens ‘Jezus Christus, was ‘t maar weer augustus.

Extra informatie

Tijdsduur

Max. 240 minuten