Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Ilse de Lange

Prijs op aanvraag

Ilse de Lange boeken voor een optreden?

Ilse de Lange boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangeres direct voor een scherpe prijs.

Ilse de Lange is al op jonge leeftijd bezig met zingen. Op 21-jarige leeftijd neemt Ilse haar eerste album ‘World of Hurt’ op in het Amerikaanse Nashville. Met haar debuutsingle ‘I’m Not So Tough’ was Ilse de Lange voor het eerst te zien en horen in het televisieprogramma van Paul de Leeuw. Sindsdien is de Nederlandse zangeres niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Met als resultaat een groot aantal awards waaronder een Edison voor ‘Beste Nederlandse Artiest’.

Vanaf 2013 is Ilse de Lange regelmatig te zien als jurylid in het populaire televisieprogramma The Voice of Holland. Een jaar later reist Ilse samen met Waylon af naar Kopenhagen om als The Common Linnets deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Met het nummer ‘Calm After The Storm’ weten zij uiteindelijk de tweede plaats te behalen. Tegenwoordig treed Ilse de Lange nog steeds op met The Common Linnets (echter zonder Waylon).

Tijdsduur

Op aanvraag

Boek Ilse de Lange direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!