Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Immer Hansi

 2.995,00 Excl. BTW & Buma

Immer Hansi boeken voor een optreden?

Immer Hansi boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Immer Hansi komt graag naar je toe… gewapend met een confetti kanon en natuurlijk… Shotjes! Mag hij jou feest of festival vakkundig komen verbouwen?

Hoe het (sneeuw)balletje ging rollen

Inmiddels heeft heel Nederland kennis kunnen maken met de vrolijke, gekke en populaire Schlager artiest Immer Hansi. Het begon voor hem allemaal met zijn bewerking van het liedje van Sjaak ‘Stap Voor Stap’. Hansi maakte hier ‘Tapf Naar Tapf’ van, en hiermee is het (sneeuw)balletje gaan rollen. Niet lang daarna volgde er een remake van een populair Tik Tok liedje…. Hansi maakte er ‘Shotje’ van. En ook zijn remake van ‘In De Schuur’ van Snelle & Ronnie Flex bleek een regelrechte hit te zijn.

Social Media

Immer Hansi is in het land mega populair op de bühne, maar ook op Social Media is Hansi waanzinnig populair. Zo heeft hij tientallen duizenden volgers op Tik Tok en Instagram. Daar post hij de leukste content op van zijn boekingen maar ook zijn reisjes naar het buitenland. Fans delen masaal content en vaak in Immer Hansi outfit. Want ook de merchandise lijn van Hansi loopt als een malle, zo kun je shirtjes, mutjes, vlaggen en zelfs Immer Hansi bier bestellen.

Festivals

Immer Hansi is natuurlijk te boeken voor een feestje thuis, in een bomvol café of op een gezellige après ski party, maar ook voor de grootste festivals. Zo was Hansi al te zien bij Wish Outdoor, de Heisse Bierfesten, Dutch Valley en bij Snollebollekes in concert. Uitverkochte zalen en festivals zijn het resultaat en bij elke boeking van Immer Hansi gaat het dak er compleet af. Dat is de reden waarom je Immer Hansi in moet huren voor een optreden. Met zijn knallende hits en confetti bazooka maakt hij er overal een gezellige bende van.

Radio

In diverse radio studio’s vloog de afgelopen jaren de confetti bij de DJ’s om de oren. Zo was Hansi bij Radio 538, Q-Music en Slam! te zien.

Wintersport

De kans is ook groot dat je Immer Hansi tegenkomt tijdens je wintersportvakantie. Hansi houdt van snowboarden, van schnaps en party! Dus in de wintersportgebieden voelt hij zicht wel thuis. Veel horecabedrijven in die gebieden boeken Immer Hansi dan ook graag om daar de (ski)hut vol te krijgen met feestende bezoekers.

Immer Hansi boeken of inhuren?

Dat kan eenvoudig en direct voor een scherpe prijs bij D.E.A. Produkties. Wij informeren je graag over de prijs en de mogelijkheden van een optreden van Immer Hasni. Bel of mail ons gerust voor Après Ski artiesten en feestartiesten als Immer Hansi. Je kunt Immer Hansi ook direct online boeken via het boekingsformulier op deze website.

Wat kost Immer Hansi?
Gage / prijs openbare optredens: € 2795,-
Gage / prijs besloten optredens: € 2795,-

Gage / prijs openbare optredens 2024: € 2995,-
Gage / prijs besloten optredens 2024: € 2995,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Immer Hansi en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Immer Hansi boeken

Wilt u Immer Hansi direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Immer Hansi kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Immer Hansi direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!