Jeffrey Kuipers

 1.195,00 Excl. BTW & Buma

Jeffrey Kuipers boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties.
Bel naar 085-7609930 en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

Jeffrey Kuipers is een allround zanger, bij groter publiek bekend van zijn Nederlandstalige hits ‘Alles wat je zei’, ‘Ware Liefde’ en ‘Wat je zegt’.

In 2007 scoort Jeffrey Kuipers een grote kroegenhit met zijn single ‘Ware liefde’. De aanvragen voor optredens stromen binnen en La Kuipers weet een grote schare fans aan zich te binden door zijn uitgesproken manier van doen, en zijn sterke stem. Mei 2015 brengt de zanger voor het eerst in zes jaar weer een single uit. Met ‘Overdonderd’ maakt hij zijn retour naar de Nederlandse podia. Zomer 2017 wordt Jeffrey gevraagd te zingen tijdens AvroTros Muziekfeest op het Plein gevolgd door Dutch Valley in 2018. Ook staat hij dat jaar in het voorprogramma van Tino Martin in de Ziggo Dome.

In mei 2019 start Jeffrey Kuipers met #projectmollie. De eerste single van dit twaalf maanden durende project beleeft zijn release op 1 mei 2019 en heet ‘Alsof ik niets weet’. Jeffrey Kuipers presenteert zich met een volwassen sound die past bij een ervaren entertainer en vocalist.

Extra informatie

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set