Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Jeroen van der Boom

 11.500,00 Excl. BTW & Buma

Jeroen van der Boom boeken voor een optreden?

Jeroen van der Boom boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Zanger Jeroen van der Boom begint zijn carrière in de showbizz als presentator bij CallTV. Na dit een aantal jaren voor verschillende programma’s gedaan te hebben wordt Jeroen in 2004 gevraagd voor dinershow Novomundo. Vervolgens is hij regelmatig te zien in verschillende televisieprogramma’s als ‘De wereld draait door’ en ‘Koppensnellers’. In 2007 maakt Jeroen van der Boom zijn debuutsingle ‘Jij bent zo’. De single stond maar liefst 3 weken op nummer 1 in Nederland en Vlaanderen. Jeroen sluit zich aan bij de Toppers, waarmee hij verschillende keren voor een uitverkochte Amsterdam Arena komt te staan. Vele hits, televisieprogramma’s en uitverkochte concerten maken Jeroen van der Boom tegenwoordig een van de beste artiesten van Nederland.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. Babyvleugel en A-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Jeroen van der Boom en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Jeroen van der Boom boeken

Wilt u Jeroen van der Boom direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Jeroen van der Boom kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Jeroen van der Boom direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!