Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Joey Martens

 495,00 Excl. BTW & Buma

Joey Martens boeken voor een optreden?

Joey Martens boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Als je het Joey Martens vraagt dan is er niet eens een keus. Dit is gewoon hoe het moet zijn, “Hier ligt mijn hart”. Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring achter zijn kiezen, heeft Joey de afgelopen tijd stappen gezet in de richting van een veelbelovende solocarrière.

Wie is Joey Martens?

De in 1992 geboren feestneus uit het Brabantse Someren-Eind, staat na lange tijd van optreden als frontman in een coverband nu eindelijk in de startblokken om de Nederlandse kroegen, tenten en zalen op zijn kop te zetten met een deugdelijk deuntje power. Met ziel en zaligheid kan hij van zomaar een leuk partijtje een ongekend knallende avond maken.

Joey Martens boeken

Wil je Joey Martens boeken voor een optreden dan kun je dat eenvoudig online doen. Vul het boekingsformulier op deze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je Joey Martens ook boeken door een mail te sturen of even te bellen.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden. Voor boekingen van Joey Martens en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Joey Martens boeken

Wilt u Joey Martens direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Joey Martens kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Joey Martens direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!