Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Johnny Rosenberg

 1.595,00 Excl. BTW & Buma

Johnny Rosenberg boeken voor een optreden?

Johnny Rosenberg boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Johnny Rosenberg wordt in 1977 geboren in Eindhoven. Johnny komt uit de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg. Al op jonge leeftijd begint hij met gitaar spelen. Samen met zijn neef Jimmy Rosenberg speelde hij in de Gipsy Kids, later veranderd in de groep Sinti. Hiermee toerde hij, begin jaren negentig, door Europa en de Verenigde Staten en stond hij onder andere in het voorprogramma van James Brown en Mariah Carey.

Tegenwoordig is Johnny Rosenberg vooral bekend als zanger. In 2005 behaalde Johnny met het nummer ‘When Forever Ends’ de derde plaats in het Nationaal Songfestival. In 2010 is Johnny te zien in ‘The Voice Of Holland’. Hier verrast hij iedereen met zijn auditie. Johnny’s deelname brengt hem in de gelegenheid een duet te zingen met James Blunt. Johnny treed tegenwoordig op met een breed repertoire en is hij te boeken als Michael Bublé imitator compleet met een Big Band.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set

Boek Johnny Rosenberg direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!