Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


José Sep

 595,00 Excl. BTW & Buma

José Sep boeken voor een optreden?

José Sep boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangeres direct voor een scherpe prijs.

Meezingen met José Sep

Wanneer je José Sep boekt weet je dat je gegarandeerd een gezellig feest kan verwachten. Deze vrolijke, spontane zangeres zet maar haar hits de hele tent of het café op z’n kop en laat iedereen luidkeels meezingen. Haar repertoire bestaat voornamelijk uit heerlijke meezingers, waaronder ook hele bekende covers van onder andere Marianne Weber, Stella en Corry Konings. Van het begin tot het einde van het optreden van José is het dus meezingen, dansen en feesten geblazen!

Zangeres met Nederlands repertoire

Zoals gezegd bestaat het repertoire van José Sep voornamelijk uit Nederlandstalige liedjes. Bij een boeking van José hoor je tijdens haar optreden onder andere de volgende liedjes uit haar eigen repertoire voorbij komen: ‘Adios Amor’, ‘Ik Weet Dat Er Een Ander Is’, ‘In De Nacht Ben Jij Gekomen’, ‘Ik Voel De Zomer In M’n Hart en ‘Morgen’. Maar uiteraard is zangeres José Sep ook niet te beroerd om een verzoekje te doen en zingt ze wat u graag hoort!

Grote festivals & TV

José Sep is de laatste jaren al vaak te zien geweest op diverse grote festivals. Zo was ze aanwezig bij de Radio NL Zomertoer, het Mega Piratenfestijn, Dutchvalley en Paaspop. Daarnaast zie je José Sep regelmatig bij televisieprogramma’s als Hart voor Muziek, MENT TV (België) en Toppers van Oranje. Uiteraard is dit genieten voor José maar deze zangeres geniet zeker net zoveel van de normale boekingen in een café, feestzaal of op een kermis of de camping. De aantrekkelijke prijs van een optreden van José Sep maakt het mogelijk dat deze zangeres qua budget op bijna ieder evenement wel te boeken is.

Boekingen José Sep

Artiesten als José Sep boek je eenvoudig en snel via D.E.A. Produkties. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en kunnen u snel en vrijblijvend informeren over boekingen en optredens van José Sep. Via het boekingsformulier kunt u deze zangeres rechtstreeks boeken of een geheel vrijblijvende optie aanvragen. Wij controleren dan of dit past in de agenda José en nemen direct contact met u op om het optreden van deze zangeres te bevestigen of de boeking in optie te zetten.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Reiskosten

Gage is exclusief eventuele reiskosten.

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van José Sep en andere artiesten en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres.

José Sep boeken

Wilt u José Sep direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagte prijs

Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaald voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder.

Boek José Sep direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!