Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


La Fuente

Prijs op aanvraag

La Fuente boeken / inhuren voor een optreden?

La Fuente boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze DJ direct voor een scherpe prijs.

De in Nederland geboren La Fuente leert al op een jonge leeftijd over electronic music. Na duizenden nationale optredens treed hij ook steeds vaker op buiten Nederland. Nu na ruim 15 jaar als dj heeft hij bijna overal ter wereld al gedraaid.

Afgelopen jaar zocht La Fuente zijn grenzen op. Met ruim 350 shows reisde hij de wereld rond. Overal waar hij kwam liet hij een spoor van fans achter, verovert door zijn unieke club en festival sets. Afgelopen festival seizoen deed de dj 55 shows en nam hij 60 vluchten in 50 dagen. In onder andere Europa, US, Azië en Zuid Amerika verraste hij zijn fans met zijn energieke en onvergetelijke optredens.

Het artiestenbureau van Nederland

DJ’s boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van La Fuente en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

La Fuente boeken

Wilt u La Fuente direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van La Fuente kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek La Fuente direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!