Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Manofeti

 695,00 Excl. BTW & Buma

Manofeti boeken voor een optreden?

Manofeti boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Manofeti is alles in één… DJ, MC, Zanger en entertainer. Een te gekke feestact met een enorm hoog energielevel! Gewapend met heel veel hits en een lading confetti zet hij elke locatie op z’n kop.

Manofeti boeken doe je al vanaf € 695,- exclusief BTW en Buma.

Wie is Manofeti?

Manofeti is zijn carrière begonnen als Après Ski DJ. Ook als MC heeft hij vroeger veel ervaring opgedaan. Zo heeft hij als MC optreden met Dave Roelvink en Freddy Moreira. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen sound ontwikkeld met zijn DJ Act Manofeti. Als DJ, Zanger en zijn eigen MC zet hij iedere locatie compleet op z’n kop.

Hollands in een harder jasje!

Manofeti steekt graag oer Hollandse kneiters in een hardstyle jasje. De platen die hij draait tijdens zijn boekingen zijn veelal door hem zelf geproduceerd. Zo maakte hij van Gino, de hit van Robert Pater, ook een hele toffe hardstyle remix. Verder maakte hij remixen van liedjes van Brace en Jeffrey Heesen. Hij is nog lang niet klaar met produceren, want in zijn eigen studio is hij altijd aan het werk om nieuwe klappers te maken die hij dan weer kan draaien tijdens zijn optredens.

De act

DJ act Manofeti is heel breed inzetbaar van feestcafé tot festival overal weet hij de tent op z’n kop te zetten. Hij benut het hele podium, want hij staat net zo veel achter de DJ booth als voorop het podium. Gewapend met de dikste feesthits en een berg confetti zet hij iedere locatie compleet om in een groot feestpaleis.

Social Media

Manofeti is niet alleen erg actief op het podium, maar ook op Social Media. Op TikTok en instagram heeft hij inmiddels al meer dan 60.000 volgers en worden zijn video’s mega veel bekeken en gedeeld.

Boekingen van Manofeti

D.E.A. Produkties is het artiestenbureau om DJ Acts als Manofeti te boeken. Wil je deze act boeken of inhuren voor een optreden, vul dan het boekingsformulier op deze pagina in. Zo kun je Manofeti online boeken en dat voor een hele scherpe prijs. Wil je eerst een vrijblijvende optie aanvragen voor deze betaalbare DJ Act dan kan dat ook uiteraard. Ook kun je Manofeti direct inhuren wanneer hij mogelijkheden heeft in zijn agenda. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een optreden van Manofeti.

Wat kost Manofeti:
Gage / prijs openbare optredens (1x 5 uren): € 695,-
Gage / prijs besloten optredens (1x 5 uren): € 695,-
Gage / prijs openbare optredens (1x 60 min.): € 395,-
Gage / prijs besloten optredens (1x 60 min): € 395,-

Manofeti is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Geluid

Excl. geluid

Tijdsduur

5 uren

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Manofeti en andere DJ Acts, artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Manofeti boeken

Wilt u Manofeti direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Manofeti kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Manofeti direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!