Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Marco Schuitmaker

 6.995,00 Excl. BTW & Buma

Marco Schuitmaker ‘Engelbewaarder’ boeken voor een optreden?

Marco Schuitmaker boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

In één klap was de ‘Engelbewaarder’ één van de meest gedraaide platen in ons land en ver daarbuiten. Deze feesthit zorgde voor gigantisch veel boeken voor Marco Schuitmaker. Hij is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse feestindustire.

Marco Schuitmaker boeken doe je al voor € 6995,- exclusief BTW en Buma.

De Engelbewaarder

De volkszanger uit Drenthe, Marco Schuitmaker, wordt ineens landelijk bekend door zijn versie van ‘Engelbewaarder’. Het origineel hiervan dateert uit 1976 en werd gezongen door Mieke. Deze oude plaat stak Marco Schuitmaker in 2022 in een nieuw jasje en het duurde niet lang voordat heel Nederland en België deze plaat meezong. In 2023 stond de plaat zelfs in de Nederlandse top40 en hiermee heeft Marco een regelrechte hit in handen. Ook ontving hij voor de Engelbewaarder een gouden plaat. Vanaf dat moment stromen de boekingen van Marco Schuitmaker ook binnen en is hij in één klap een van Nederlands meest geboekte artiesten.

Een optreden van Marco Schuitmaker

Naast zijn grote hit ‘Engelbewaarder’ zingt Marco natuurlijk ook andere nummers. Zo komen er o.a. wat nummers van André Hazes voorbij en is het vooral een feest der herkenning met allemaal lekker meezingbare nummers. 100% gegarandeerd feest! Tijdens 538 Koningsdag op 27 april 2023 liet hij 40.000 mensen uit volle borst meezingen op het Chasséveld in Breda.

Boekingen van Marco Schuitmaker

Wil je Marco Schuitmaker boeken of inhuren voor een festival, kermis, café of evenement? Dan ben je bij artiestenbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een opreden van zanger Marco Schuitmaker of wil je weten wat Marco Schuitmaker kost? Vul dan het boekingsformulier op deze pagina in en boek Marco Schuitmaker direct online. Uiteraard is het ook mogelijk eerst een vrijblijvende optie te plaatsen of ons te contacteren voor wat meer informatie over een optreden van Marco Schuitmaker.

Wat kost Marco Schuitmaker:
Gage / prijs openbare optredens: € 6995,-
Gage / prijs besloten optredens: € 6995,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Marco Schuitmaker en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Marco Schuitmaker boeken

Wilt u Marco Schuitmaker direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Marco Schuitmaker kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Marco Schuitmaker direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!