Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Patty Brard

Prijs op aanvraag

Patty Brard boeken voor een optreden?

Patty Brard boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangeres direct voor een scherpe prijs.

Patty Brard begint haar carrière in 1977 als één van de drie dames van Luv. Samen scoorde ze de ene na de andere hit. In 1980 besluit Patty de groep te verlaten en te beginnen aan haar solocarrière. Patty is te zien in diverse televisieprogramma’s. Patty Brard dan ook een veelgevraagd presentatrice op evenementen en bedrijfsfeesten. Patty weet als geen ander een band op te bouwen met haar publiek.

Patty Brard is een feestbeest met allure, humor, gezelligheid en glamour. Van feesttent tot kroeg, van personeelsavonden tot een privéfeestje. Niets is haar te dol, want “een feest is pas ‘n feest als Patty is geweest”. Onvervalste meezingers verpakt in verrassende arrangementen. Hits in Swing en Dance sferen, maar ook haar eigen Feest Hits komen bij een optreden voorbij.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Patty Brard en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Patty Brard boeken

Wilt u Patty Brard direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Patty Brard kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Patty Brard direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!