Samantha Steenwijk

 3.975,00 Excl. BTW & Buma

Samantha Steenwijk boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties.
Bel naar 085-7600953 en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

Samantha Steenwijk is een artieste van Nederlandse bodem. Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

In 2009 maakt Samantha een vliegende entree met ‘Kom ga mee met mij’. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres. In 2017  doet Steenwijk mee aan het achtste seizoen van het RTL 4-programma The Voice of Holland.  Uiteindelijk haalt Steenwijk de finale waarin zij als tweede eindigt.

Hierna gaat het hard, Samantha mag als gastartiest optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de ZiggoDome, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van bijvoorbeeld Muziekfeest op het Plein. Eind september 2018 is het dan eindelijk tijd voor nieuwe muziek. Haar eerste single na The Voice of Holland wordt ‘Mama’. De volgende single is een duet met René Froger, de single ‘Liefde Voor Altijd’ wordt uitgebracht in maart 2019.  Later dat jaar gooit Samantha hoge ogen bij het programma Beste Zangers en wint zij samen met Marcus van Teijlingen Dancing with the Stars.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Boek Samantha Steenwijk direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!