Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Sieneke

 2.495,00 Excl. BTW & Buma

Sieneke boeken voor een optreden?

Sieneke boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangers direct voor een scherpe prijs.

Een echte zangeres van het Levenslied met vele hits en optredens op haar naam. Bekend van TV als zangeres maar ook als bekende Nederlander. Een echt publiekstrekker dus voor op je event, dat is Sieneke.

Sieneke boeken doe je al voor € 2495,- exclusief BTW en Buma.

Wie is Sieneke?

Zangeres Sieneke is in Nederland vooral bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2010. Daar trad ze op met het nummer ‘Ik Ben Verliefd (sha-la-lie)’. Als een echt volkszangeres stond ze op het podium in Oslo met naast haar een oer Hollands draaiorgel. Zo herinneren de meeste mensen zich Sieneke wel.

Eigen repertoire

Snel na haar deelname aan het songfestival begonnen de boekingen van Sieneke als een speer te lopen. Op elke kermis of elk festival was de zangers wel te bewonderen met haar mooie eigen levensliedjes. Nummers als ‘Donkere Dagen’, ‘Het Gat Van De Deur’, ‘Wat Een Ellende’ en ‘Doe Dat Nooit Meer’ volgde in de jaren erop en werden in menig cafe of feesttent luidkeels meegezongen.

Samenwerking met Frans Bauer

In december 2022 bracht Sieneke een duet met Frans Bauer uit getiteld ‘Vaya Con Dios’. Dit zorgde voor een enorme Youtube hit. Volgens de zanger en zangeres smaakte dit naar meer en er kwam ook meer. Er volgde meerdere duetten en een theatertour in 2023. Frans Bauer en Sieneke kennen elkaar al sinds 2010. In dat jaar streden ze beiden om een plek op het Eurovisie Songfestival. Uiteindelijk won Sieneke het van de bekende volkszanger, maar sindsdien zijn we echte vrienden geworden.

Boekingen van Sieneke

Wil je zangeressen als Sieneke boeken of inhuren voor een festival, kermis, café of evenement? Dan ben je bij artiestenbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een opreden van Sieneke of wil je weten wat een optreden van Sieneke kost? Vul dan het boekingsformulier op deze pagina in en boek Sieneke direct online. Uiteraard is het ook mogelijk eerst een vrijblijvende optie te plaatsen of ons te contacteren voor wat meer informatie over een optreden van Sieneke.

Wat kost Sieneke:
Gage / prijs openbare optredens: € 2495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 2495,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Sieneke en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Sieneke boeken

Wilt u Sieneke direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Sieneke kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Sieneke direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!