Trijntje Oosterhuis

 7.750,00 Excl. BTW & Buma

Trijntje Oosterhuis boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel naar 085-7600953 en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

Als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land varieert Trijntje Oosterhuis met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums met nummers van Burt Bacharach, nam een jazzplaat op met de bigband Clayton-Hamilton Jazz Orchestra en bracht weer een heel ander geluid in samenwerking met Anouk. Nu is het tijd voor een nieuwe stap: met Leven Van De Liefde levert ze haar eerste volledige Nederlandstalige album af vol zelfgekozen bestaande liedjes.

Het is niet dat Trijntje Oosterhuis onbekend was met Nederlandstalige nummers. Die zingt ze al decennialang; een aantal van haar grote hits zong zij in haar moerstaal. Het Nederlandstalig is haar meer dan goed bevallen. Sterker nog: met bekende schrijvers zoals Paskal Jakobsen, Alain Clark, Dotan en Diggy Dex werkt Trijntje alweer aan een nieuw Nederlandstalig popalbum. Dat moet volgend jaar uitkomen; Leven Van De Liefde was eigenlijk een ‘tussendoortje’.

 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Boek Trijntje Oosterhuis direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!