Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Wir Sind Spitze

 5.595,00 Excl. BTW & Buma

Wir Sind Spitze boeken voor een optreden?

Wir Sind Spitze boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze Oktoberfest band direct voor een scherpe prijs.

Wir Sind Spitze boeken doe je al vanaf € 5595,- exclusief BTW en buma.

De band

Een fantastische band, vol van energie, verrassende elementen en bovenal uniek. Dat is Wir Sind Spitze! Tijdens een optreden van Wir Sind Spitze wordt je meegenomen in een interactieve show waarin Duitse en Engeltalige hits op een razendsnel tempo elkaar afwisselen. Een show vol van humor en energie. De band voelt precies aan wat de zaal wil en speelt daar bijzonder goed op in.  Geen één boeking van Wir Sind Spitze is daardoor het zelfde en blijft de band hun publiek altijd weer opnieuw verrassen.

Eigen hits

Natuurlijk speelt de bands heel veel covers en leuke mashups van hele bekende hits, maar ook hun eigen repertoire mag niet ontbreken. Zo heeft de band al redelijk wat leuke hits op hun naam staan zoals ‘Hey Rosie’ en ‘Anne-Marie’.

Boekingen van Wir Sind Spitze

Wil je Wir Sind Spitze boeken voor een optreden op jouw evenement, Oktoberfest, bedrijfsfeest of misschien wel een besloten feest zoals een bruilof of verjaardag? Dan ben je bij artiestenbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Bij ons boek je Oktoberfest bands als Wir Sind Spitze altijd voor een goede prijs. Je kunt Wir Sind Spitze eenvoudig online boeken via het formulier op deze pagina. Ook is het mogelijk eerst wat informatie op te vragen of een vrijblijvende optie te plaatsen. Wij informeren je graag naar de prijs, beschikbaarheid in de agenda en mogelijkheden van Wir Sind Spitze.

Wat kost Wir Sind Spitze:
Gage / prijs openbare optredens 1x 90 min. op basis van inprik incl. decor en special FX: € 5595,-
Gage / prijs openbare optredens 2x 60 min. op basis van inprik incl. decor en special FX: € 5895,-

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Wir Sind Spitze en andere bands, artiesten en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Wir Sind Spitze boeken

Wilt u Wir Sind Spitze direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Wir Sind Spitze kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Wir Sind Spitze direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!