Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Woenderbaar

 3.495,00 Excl. BTW & Buma

Woenderbaar boeken voor een optreden?

Woenderbaar boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze Oktoberfest band direct voor een scherpe prijs.

Woenderbaar is een feestband uit het zuiden van Nederland. De band neemt je in een wervelende, knotsgekke show mee op een muzikale rondreis door Duitsland. De allergrootste Duitse hits passeren de revue en worden vol overgave gebracht. Een feest der herkenning. Ideaal voor elk Oktober- of Bierfest.

De band staat niet stil op het podium! Sterker nog… zanger Patrick raast als een wervelwind over de bühne en door de zaal. Iedereen van de band die in de gelegenheid is zijn plekkie te verlaten zal dit zeker doen. Dat zorgt gegarandeerd voor beleving en interactie met het publiek. Het podium is tot in detail aangekleed in een sfeervolle Duitse ambiance. Het professionele geluid met spetterende lichtshow maken het geheel tot de meest complete Duitse “Supershow” van dit moment. 100% Stimmungs Garantie! Ruk de Bratwursten, Sauerkraut en pullen bier maar aan. Het leven is Woenderbaar!

Boek Woenderbaar direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!