Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Xander de Buisonjé

 9.995,00 Excl. BTW & Buma

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden?

Xander de Buisonjé boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Xander leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef onder andere de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. In 2002 nam Xander afscheid tijdens een laatste show in de Heineken Music Hall.

Bijna 15 jaar, vijf solo-albums, één akoestisch album en aantal singels verder, is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. Het grote publiek leerde Xander de afgelopen jaren ook beter kennen als gevestigd presentator van onder andere De Vrienden van Amstel LIVE! Sinds kort vervult Xander ook de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Bij uitstek drie dynamische en energieke manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. Vleugel, monitor en/of B-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Xander de Buisonjé en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Xander de Buisonjé boeken

Wilt u Xander de Buisonjé direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Xander de Buisonjé kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Xander de Buisonjé direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!