Youri Sprenkels

 500,00 Excl. BTW & Buma

Youri Sprenkels boeken voor een optreden?

Youri Sprenkels boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Muziek is voor Youri altijd al zijn passie geweest,
Als 3 jarige jongen stond hij al met een microfoon in de hand nummers van André Hazes en Jan Smit mee te zingen!
Toen hij 13 was is hij begonnen met op feestjes te draaien wat hij nog steeds af en toe doet.

Later is hij op zangles gegaan bij Margot Roeken, en met het draaien op feestjes werd hij af en toe ook gevraagd om wat te zingen tussen het muziek draaien door. Daarna werd hij ook gevraagd voor meer optredens zoals bij Havenfeesten, Mega Hollands Party en andere evenementen. Hij wilde al een hele tijd heel graag zijn eigen single en op zijn 18e verjaardag komt zijn éérste single uit ‘ ik moet me laten gaan ‘ met top productie van Manfred Jongenelis. Het nummer ‘ ik moet me laten gaan ‘ is nu nog steeds een succes op de radio stations en in de café’s. Een Jaar later brengt hij zijn 2e single uit ‘ ga toch met me mee ‘ een zomers gecoverd nummer van ‘Summerlove – Remember’. Nu 2018 was het tijd voor een heel ander genre Nederlandstalige muziek, een vrolijke foxtrot die in maart uitkwam ‘ toen ik jou zag’. Dat was helemaal in zijn straatje en besloot erop door te gaan. 12 oktober kwam zijn laatste nieuwe single uit ‘ één blik van jou ‘!

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Youri Sprenkels  en andere artiesten en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres.

Youri Sprenkels boeken

Wilt u Youri Sprenkels direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagte prijs

Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaald voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder.

Boek Youri Sprenkels direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!