Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Gouden plaat voor Robert van Hemert

Tijdens de uitzending van de Oranje Zomer is Robert van Hemert door Hélène Hendriks verrast met zijn allereerste Gouden Plaat voor zijn hit ‘Zoet, Zout, Zuur’. Een bekroning op het succes van het liedje dat nu al dé zomerhit van 2024 is!

“Dit is tot nu toe het hoogtepunt in mijn carrière en ik ben er ongelooflijk trots op dat ik mijn eerste Gouden Plaat met deze single scoor”, aldus de zanger die de laatste maanden de populariteit van de single naar ongekende hoogte zag groeien. 

Zoet, Zout, Zuur kwam al in mei 2023 uit en ik heb echt mogen zien en voelen hoe het liedje de afgelopen maanden steeds groter en groter werd. Waar ik ook zing, of dit nu in het Ziggo Dome is, in een café of op een privé feest en ja zelfs als ik gewoon op straat loop, iedereen zingt Zoet, Zout, Zuur! En dat is natuurlijk de grootste kick die je als artiest mag ervaren”, aldus Robert

Wil je Robert van Hemert boeken, klink dan op de knop ‘boekingsinfo’ voor meer informatie en de actuele prijs van Robert van Hemert.

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Kan ik je ergens mee helpen?