Gepost op

Het is MAANdag

Maan boeken

Ruim 2 jaar na haar overwinning bij The voice of Holland heeft Maan haar plaats in de Nederlandse muziekindustrie definitief veroverd! Met ‘Perfect World, ‘Ride It’, ‘In Amsterdam’ (met Sevn Alias) en haar nummer 1-hit met Ronnie Flex (‘Blijf Bij Mij’) heeft Maan bewezen een blijvertje te zijn.

TV
De zangeres was te zien in uiterst succesvolle programma’s als Dance Dance Dance en Beste Zangers, waar zij veel indruk maakte met haar vertolkingen van ‘Jij Bent De Liefde’ en ‘Nessun Dorma’. Ze won hiermee de 100% NL Award voor ‘Muziekmoment van het Jaar’.

AM/PM Clubtour Part 3
Na 2 uitverkochte ‘AM/PM’ clubtours werd deze week deel 3 aangekondigd! Samen met haar band zal Maan in oktober dit jaar weer een aantal concerten verzorgen in o.a. Melkweg (Amsterdam), Effenaar (Eindhoven), Doornroosje (Nijmegen) en Maassilo (Rotterdam).

Nieuwe single ‘Spijt’ ft. Jonna Fraser
Na haar monsterhit met Ronnie Flex lanceert Maan vandaag haar nieuwe single, genaamd ‘Spijt’. De samenwerking met Jonna Fraser is geproduceerd door o.a. Anouk en is de voorloper van een EP die later dit jaar verschijnt.

Eigen kledinglijn ‘Moonlight’
In samenwerking met Colourful Rebel is Maan haar eigen kledinglijn begonnen onder de naam ‘Moonlight’. De collectie bestaat uit een combinatie van stoere en sexy festival tees en comfortabele sweatsuits.

Festivals
Het festivalseizoen is geopend. Deze zomer is Maan te zien op grote festivals als Pinkpop en De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Boek Direct

NIEUWE GAGE
Gage: € 4975,-
Show: 1 x 30 minuten
Geluid: Inclusief B / M set

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5EbIIR-XpTs]