Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Chef Soldaat

 695,00 Excl. BTW & Buma

Chef Soldaat boeken voor een optreden?

Chef Soldaat boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

De gezelligste soldaat van het land!

In 2016 bracht deze leutige soldaat zijn eerste single uit. ‘Feesten Voor Het Vaderland’ werd meteen een grote Carnavalshit. In elke kroeg of feesttent werd deze plaat door de kameraden meegezongen. In korte tijd werd Chef de bekendste Soldaat van het land en wilde vrijwel elke kroeg of carnavalsvereniging deze act boeken tijdens Carnaval of een ander gezellig feest.

Clips met militaire precisie

Elk jaar kijkt feestvierend Nederland weer uit naar de nieuwe single van Chef Soldaat. Jaarlijks komt er een mooi stukje poëzie uit de pen van deze soldaat, maar de bijbehorende videoclip is zeker net zo goed. Over elk detail is nagedacht en niet alleen de muziek maar ook het beeldmateriaal is volop feest!

Energie

Aan energie geen gebrek bij Chef Soldaat. Hij gaat 30 minuten tekeer op de bühne en weet het publiek altijd voor zich te winnen. In zijn militaire outfit neemt hij zijn feestvierende kameraden mee op een muzikale reis waarbij ook zijn eigen hits als ‘Stuiter Stormbaan’, ‘Van De Kaart’ en ‘In De Tank’ zingt.

In het rijtje Lamme Frans, Johnny Purple, De Dorini’s hoort ook Chef Soldaat erbij. Een echte carnavalsartiest boeken? Boek dan Chef Soldaat voor een scherpe prijs en maak uw Carnaval compleet!

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Excl. geluid

Boek Chef Soldaat direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!