Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Johnny Purple

 650,00 Excl. BTW & Buma

Johnny Purple boeken voor een optreden?

Johnny Purple boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Feest!

Johnny Purple staat garant voor een knalfeest, met non-stop polonaise en die handjes in de lucht. Onmisbaar tijdens Carnaval want Johnny Purple is echt een Carnavalsartiest met de echte Carnavalskrakers. De meest maffe teksten die je gewoon vanzelf mee gaat zingen. Al zijn hits zijn gemaakt in een lekker feestelijk, Carnavalesque jasje… Dus haal die confetti maar te voorschijn!

Porseleinen Pony

Éen van zijn grootste hits is wel ‘Porseleinen Pony’, dat liedje is tijdens Carnaval niet meer weg te denken. In diverse televisieprogramma’s heeft Johnny dat liedje ook al mogen zingen, onder andere bij 3 uurkes vurraf van Omroep BrabantDeze kraker kwam uit in 2015, na het succes van ‘Een Geit In ‘T Café’ en ‘Op M’n Gemak In Mijn Nieuw Huispak’.

AUwe Vrienden

In 2021 nam Johnny Purple een nieuwe carnavalskraker op samen met Chef Soldaat, De Dorini’s, Mosterd Na De Maaltijd en Sjansjee. Deze samenwerking onder de projectnaam AUwe Vrienden resulteerde in een echte Carnvals hit: ‘Niet Naar Huis’.

Kortom mag het feest zijn, is de polonaise gewenst en wilt u een echte Carnavals artiest….. boek dan Johnny Purple!

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Excl. geluid

Boek Johnny Purple direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!