Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


C.V. de Badraove

Prijs op aanvraag

C.V. de Badraove boeken voor een optreden?

C.V. de Badraove boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze feestact direct voor een scherpe prijs.

Ze noemen zichzelf de nieuwste sensatie op het gebied van karnaval: C.V. de Badraove. Twee uit de kluiten gewassen kwajongens. Menig bar, dancing, bodega hebben zij op de grondvesten laten trillen. Spatzuiver staat zeker niet in hun vocabulaire maar carnaval zit hun in het bloed.

C.V. de Badraove boeken doe je al vanaf prijs op aanvraag

Het begon allemaal als grapje voor Carnaval 2023. De twee Badraove namen een plaatje op, maakte er een clipje bij en ze zouden wel zien hoe het ging lopen. Maar al snel ging de telefoon en werden de heren meerdere malen geboekt voor Carnaval. Dus… gas erop… liedjes oefenen en optreden maar! De boekingen van de Badraove bleven maar binnenkomen. Dit beviel zo goed dat ze in 2024 deze plaat nog eens uitbrachten in een Badrave Remix, die stiekem nog gaver is dan het orgineel.

Lingerie

Dit succes smaakte naar meer en C.V. de Badraove doken wederom de studio in. Bij Quincy Wilson namen ze weer een te gekke plaat op en uiteraard werd daar ook weer een super toffe clip bij opgenomen. Inmiddels kon je in Brabant al niet meer om de Badraove heen, want overal waar het gezellig was waren de Badraove aanwezig!

Nog Ene Dan / Ik Wooj Nie Gaon

Vlak voor Carnaval 2024 kwamen de heren met weer een geniaal idee. Bij gebrek aan talent proberen de mannen van de Badraove een beetje mee te liften op het succes van de Limburgse helden van ‘van Lieshout en Arts’. Im Limburg scoorde de mannen enorm met de plaat ‘Ik Wooj Nie Goan’ en daarmee behaalde ze de finale van het populaire Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer LVK. De Badraove zijn last-minute de studio ingedoken om ‘Nog Ene Dan’ op te nemen.

DJ Daani & Zany

Een dag na dat de heren hun liedje ‘Nog Ene Dan’ het wereldwijde web op slingerden werden ze al benaderd door niemand minder dan Daani en Zany. Zeker geen onbekende namen in de Feest- en Hardstyle scene. Ze wilde graag een Hardstyle Remix maken en nog dezelfde dag was deze productie klaar en werd de plaat al volop gedraaid in het uitgaanscircuit. De heren van Lieshout en Arts konden deze Brabantse versie wel waarderen en wenste ze daar ook veel succes mee.

Boekingen van C.V. de Badraove

Wil je C.V. de Badraove boeken of inhuren voor een optreden neem dan contact op via de mail of bel even. Je kunt deze zangers ook online boeken doormiddel van het boekingsformulier op deze website. Mocht je eerst een vrijblijvende optie willen plaatsen dan kan dat uiteraard ook. We informeren je graag over de prijs en boekingen van C.V. de Badraove en over de beschikbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op en boek deze Carnavals artiesten.

Wat kost C.V. de Badraove:
Gage / prijs openbare optredens: Op aanvraag
Gage / prijs besloten optredens: Op aanvraag

Geluid

incl. M-set

Tijdsduur

1x 30 min.

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van C.V. de Badraove en ander artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

C.V. de Badraove boeken

Wilt u C.V. de Badraove direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van C.V. de Badraove kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek C.V. de Badraove direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!