Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Daani

 895,00 Excl. BTW & Buma

Daani boeken / inhuren voor een optreden?

Daani boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail om deze DJ direct voor een scherpe prijs te boeken.

Keihard de gezelligste

Daani mag je oprecht één van de vrolijkste, gezelligste en meest energieke vrouwelijke DJ van Nederland noemen. Ze draait hard & gezellig, is zelf de MC en zet de tent altijd op z’n kop. De energie spat er van af en dat werkt door op haar publiek. Stilstaan is dan ook geen optie en dat bewijst ze keer op keer op festivals als Pussylounge, Zwarte Cross en Defqon. Maar ook in een gezellig feestcafé of op een kermis komt Daani perfect tot haar recht…. als het maar feest mag zijn.

Studio

Haar agenda is bijna tot de rand toe gevuld, maar toch maakt ze nog tijd om de studio in te duiken. In het verleden heeft dit al geleid tot hele dikke producties met onder andere Billy the Kit, Zany & Ruthless.

Onmisbaar op je event!

Met Daani’s aanstekelijke en bruisende show heb je prefecte act om toe te voegen aan je line-up. Sterker nog Daani is bijna onmisbaar als Hardstyle & Freestyle DJ op jouw evenement. DJ’s als Daani voor een scherpe prijs boeken doe je uiteraard bij D.E.A. Produkties.

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Daani en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

DJ Daani boeken

Wilt u Daani direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van DJ Daani kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Daani direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!