Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Danny Canters

 995,00 Excl. BTW & Buma

Danny Canters boeken voor een optreden?

Danny Canters boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Deze vrolijke feestzanger weet elke gelegenheid om te toveren in een gezellig feest. Mag het écht feest zijn dan moet je Danny Canters boeken. Bij Danny’s exclusieve artiestenbureau D.E.A. Produkties, boek je Danny Canters voor de beste prijs.

Danny Canters boeken doe je al voor € 995,- exclusief BTW en buma.

Biografie

Danny Canters wordt in 1982 geboren te Eindhoven. Danny begint tijdens zijn schooltijd een Drive- in show en zo begon het balletje te rollen. Op alle gezellige feestjes & partijen is hij van de partij, als DJ én zanger. Toen hij in 2003 zijn eigen feestcafé opende zong hij daar uiteraard bijna dagelijks. Eind 2008 brengt Danny zijn eerste cd -single ‘De Avond Voor Ons Tweeën’ uit. Deze single werd geschreven en geproduceerd door Waylon van der Heijden in de Goldfinger studio. Hier zijn 15 jaar lang bijna alle platen opgenomen. Inmiddels heeft Danny zijn café verkocht en richt zich volledig op zijn zangcarrière.

‘T Rode Licht

Toen hij in 2016 ‘T Rode Licht’ uitbracht is alles in een stroomversnelling geraakt. Met meer dan 2.000.000 streams op Spotify is dit wel zijn best beluisterde liedje. Vanaf dat moment stroomde de boekingen binnen. Op festivals als Paaspop en Dutch Valley was Danny te zien maar ook op veel kermissen en andere evenementen in het hele land is hij tegenwoordig vaak te zien.

Repertoire

Wat kun je verwachten tijdens een boeking van Danny Canters. Het repertoire van Danny Canters bestaat voornamelijk uit zijn eigen bekende platen zoals: ‘Stiekem Met Je Gedanst’, ‘Hallo Mooie Meid’, ‘Beng Beng Beng’, ‘Ik Slaap Vannacht Wel Op De Bank Schat’, ‘Ik Weet Het Zeker’ en natuurlijk de cover van Hazes ‘T Rode Licht’. Daarnaast zingt Danny ook altijd een paar leuke medleys met een hoog meezinggehalte en de actuele hits van dat moment. De kracht van Danny’s liedjes is vooral dat het meestal oude herkenbare nummers zijn die in een nieuw jasje zijn gestoken. Veelal oude liedjes die niet meer gedraaid werden door de DJ’s van dit moment, maar nu door de nieuwe versie van Danny wel weer overal uit de speakers knallen. Danny heeft ook wel wat eigen nummers. Naast zijn eerste single die door Waylon van der Heijden werd geschreven heeft hij ook nog ooit ‘De Wereld Draait Wel Door’ uitgebracht. Deze werd door Jack van Raamsdonk geschreven. En het liedje ‘Proost Op Het Leven (Elke Dag)’ is één van de liedjes die Danny Canters zelf schreef.

Samenwerkingen

Danny heeft naast solo ook wat singles met collega artiesten opgenomen. Zo nam hij de zomerse plaat ‘Beng Beng Beng’ op met DJ Bompa & de Mens. Ook neemt hij jaarlijks een plaatje op met Frank van Weert, telkens in een vrolijk tiroler, Après Ski stijltje. Zo verschenen in het verleden de liedjes ‘De Nacht Is M’n Leven’, ‘Zo Tegen Vieren’ en ‘Kleine Blonde Mariandel’. Samen met Frank van Weert was Danny Canters ook op veel plekken in het land te zien met De Schnitzel Party.

Boekingen in het buitenland

Ook in het buitenland treed Danny Canters regelmatig op. Zowel in de warme oorden als Gran Canaria, Turkije en Spanje, maar ook in het gezellige skigebied van Westendorf.

Alle gelegenheden

Danny Canters kun je inhuren of boeken voor vrijwel alle gelegenheden, zolang het maar feest mag zijn. Danny Canters weet als voormalig eigenaar van een feestcafé als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen. Zo is Danny Canters bij uitstek geschikt voor een feesttent, kermis, festival, bedrijfsfeest op de camping of kermis, maar ook op een bruiloft komt Danny graag de tent op z’n kop zetten. Van kermis tot bruiloft overal gaat het dak eraf!

Danny Canters boeken

Wil je Danny Canters boeken voor een optreden of liever eerst een vrijblijvende optie aanvragen? Dat kan eenvoudig via het boekingsformulier op deze pagina. Heb je vragen als: Wat kost Danny Canters, hoe kan ik Danny Canters boeken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je dan graag over de mogelijkheden en prijs van een boeking van Danny Canters. Feestzangers zoals Danny Canters boeken doe je bij D.E.A. Produkties.

Wat kost Danny Canters:
Gage / prijs openbare optredens: € 995,-
Gage / prijs besloten optredens: € 995,-

Danny Canters is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Danny Canters boeken / huren doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden. Voor boekingen van Danny Canters en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Danny Canters boeken

Wilt u Danny Canters direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Danny Canters kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaald voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Danny Canters direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!