Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Dennie Christian

 3.195,00 Excl. BTW & Buma

Dennie Christian boeken voor een optreden?

Dennie Christian boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek eze zanger direct voor een scherpe prijs.

Dennie Christian, een sympathieke Duitse schlagerzanger Die zijn tv-debuut maakt in 1974 met het nummer ‘Rosamunde’. Daarna volgden diverse hits als ‘Besame Mucho’, ‘Wij zijn twee vrienden’ en ‘Uit elkaar’. Dit laatste nummer, oorspronkelijk van rapper Yes-R, bracht Dennie op geheel eigen wijze tijdens het programma ‘Ali B op volle toeren’. Twee jaar geleden speelde Dennie een hoofdrol in de film “Ron Goossens-low budget stuntman”. Met de titelsong ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’, een cover van de Marco Borsato hit, was Dennie te gast bij Eva Jinek. Vervolgens wordt Dennie gevraagd deel te nemen aan “Beste zangers 2017”, waarin hij als grote verrassing schittert.

Nu is er dan eindelijk zijn nieuwe single ‘Oogverblindend’. Het nummer wordt met heel veel enthousiasme onthaald, hiermee gaat Dennie Christian dan ook zeker ieder feest op zijn kop zetten!

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Dennie Christian en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Dennie Christian boeken

Wilt u Dennie Christian direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Dennie Christian kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Dennie Christian direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!