Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Jannes

 6.495,00 Excl. BTW & Buma

Jannes boeken voor een optreden?

Jannes boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Jannes, is de koning der piraten en daarom zie je hem ook overal in grote feesttenten en evenementen in Nederland.

Jannes boeken doe je al vanaf € 6495,- exclusief BTW en Buma.

Wie is Jannes

Al jaren is Jannes een van de beste volkszangers van Nederland. Jannes begint zijn muziekcarrière in 1999 met zijn eerste single ‘Ben jij bij me’. Het duurde niet lang voor ook zijn eerste album ‘Bella Bianca’ werd gepresenteerd. Vele albums en hits volgen en in 2010 komt Jannes met een verzamelalbum ‘Het Beste Van Jannes’ hierop zijn hits te vinden als ‘Dam Dam’, Een Beetje Meer’, ‘Ga Dan’ en ‘Als Het Zonnetje Schijnt’.

Specifieke stemgeluid

Zijn specifieke stemgeluid, vrolijke, uit het leven gegrepen nummers en zijn verrassende muziekstijl maken Jannes uniek in zijn soort. Een man van het volk en iemand die volledig zichzelf is gebleven. “Ik ben een gewone jongen die zingt over de alledaagse dingen in het leven. Liedjes waar ik zelf ook naar zou willen luisteren en die herkenbaar zijn. Elke keer weer ben ik dankbaar dat de mensen het zo mooi vinden en mijn cd’s kopen. Dan mag je ook wat terugdoen voor die mensen de me al die jaren zo trouw blijven” aldus Jannes.

Muziekfeest van het Jaar

Eind 2023 staat Jannes in een volle Ziggo Dome bij het Muziekfeest van het Jaar van Sterren.nl en AvroTros. Hier staat hij met andere toppers als Marco Schuitmaker, Jan Smit en Mart Hoogkamer.

Boekingen van Jannes

Jannes boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. Wil je Jannes direct online boeken dan kan dat via deze website. Ook is het mogelijk een vrijblijvende optie te plaatsen. We informeren je graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van Jannes. De Koning der Piraten boeken of inhuren doe je hier. Neem contact met ons op om Jannes tegen een scherpe prijs te boeken.

Wat kost Jannes:
Gage / prijs openbare optredens: € 6495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 6495,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Het artiestenbureau van Nederland

Jannes boeken en andere artiesten inhuren doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Jannes en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Jannes boeken

Wilt u Jannes direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Jannes kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Jannes direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!