Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Dennis Jones Disco Tribute

 595,00 Excl. BTW & Buma

Dennis Jones Disco Tribute Show boeken voor een optreden?

Dennis Jones Disco Tribute Show boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

70’s & 80’s revival

Herbeleef de grootste jaren ’70- en ‘80-hits door deze spetterende disco show van Dennis Jones te boeken, waarin de grote hits van weleer voor één groot feest der herkenning zorgen en de voetjes van de vloer zullen krijgen. Dennis Jones timmert al lang aan de weg en scoorde reeds in de jaren ’80 en ’90 zijn eerste Top 40 hits met liedjes als ‘Don’t Wanna Give Up’ en ‘Heart Of Gold’. Later stapte hij met succes over naar Nederlandstalig repertoire, maar omdat hij opgegroeid is in het disco tijdperk is de liefde voor deze tijdloze muziek altijd in zijn hart gebleven.

Samenwerking met grote namen

Naast zijn reguliere repertoire is Dennis Jones een samenwerking gestart met het Argentijnse Nu-Disco DJ project Ladies On Mars. Ladies On Mars verzorgde eerder al succesvolle officiële remixen voor wereldsterren zoals Donna Summer, Billy Ocean en Depeche Mode. Tevens is Ladies On Mars een graag geziene DJ op grote internationale festivals zoals o.a. HedKandi, waar hij de DJ booth deelt met grootheden zoals Purple Disco Machine,  Joey Negro, John Moreles, Michael Grey e.v.a.

Wervelende Disco Classics Show

Inmiddels hebben Dennis Jones en Ladies On Mars enkele singles uitgebracht variërend van eigen repertoire tot nieuwe bewerkingen van legendarische disco classics, welke wereldwijd goed opgepikt worden door de Nu-Disco DJ’s en radio stations. Op de bühne weet Dennis dankzij zijn fantastische stem, frisse uitstraling en professionele instelling een wervelende show neer te zetten die tot in de puntjes verzorgd is. Met het opzwepende en herkenbare disco repertoire weet hij ieder publiek voor zich te winnen. Dennis Jones is vanaf nú te boeken met een wervelende disco show boordevol wereldberoemde dance classics!

Boekingen van de Dennis Jones Tribute Show

Voor boekingen van deze Tribute Show kunt u contact met ons opnemen via het boekingsformulier op deze pagina. Zo kunt u online de artiest boeken of een vrijblijvende optie plaatsen. We nemen dan zeer snel contact met u op. Deze tribute show kunt u boeken of inhuren voor een scherpe prijs waardoor het vrijwel binnen elk budget past.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Reiskosten

Gage is exclusief eventuele reiskosten.

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van de Dennis Jones Disco Tribute Show en andere artiesten en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres.

Dennis Jones Disco Tribute Show boeken

Wilt u de Dennis Jones Disco Tribute Show direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagte prijs

Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaald voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder

Boek Dennis Jones Disco Tribute direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!