DJ Timmie Tirol

 695,00 Excl. BTW & Buma

DJ Timmie Tirol inhuren of boeken voor een optreden?

DJ Timmie Tirol boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze DJ direct voor een scherpe prijs.

De kleinste DJ van Europa

Aangezien DJ Timmie Tirol de kleinste DJ van heel Europa is moest er wat gebeuren om toch op te vallen bij het grote publiek. Daarom heeft Timmie altijd zijn eigen TimTower bij. Zijn eigen mobiele DJ booth waarin hij helemaal tot zijn recht komt. Het stralende middelpunt op de bühne.  De populaire liedjes als ‘Ich Bin Wie Du’, ‘Rosamunde’ en ‘Der Alte Dessauer’ komen uiteraard allemaal voorbij.

Groot geworden!

DJ Timmie is de afgelopen jaren enorm ‘gegroeid’. De boekingen stromen sinds een aantal jaar hard binnen en hij stond op diverse grote festivals zoals Dutch Valley, Wish Outdoor, Das Coen und Sander Fest van 538 en zelfs op het enige echte Oktoberfest in München.

Meet & Greet

Na afloop van een optreden maakt Timmie altijd nog even tijd voor een foto of een handtekening. Zo kunnen alle fans toch nog even een blijvende herinnering van deze ‘grootheid’ scoren. Wie wil nou niet met DJ Timmie Tirol op de foto?

Timmie Tropical

Indmiddels heeft Timmie ook regelmatig de zomer in z’n bol en draait hij de heetste zomerhits. Hij neemt je mee op een muzikale zonvakantie tijdens zijn DJ act als DJ Timmie Tropical. Zomerse platen gecombineerd met heerlijke foute knallers en meezingers zorgen voor een onvergetelijk feest! Dus voor boekingen van DJ Timmie Tirol of Timmie Tropical ben je hier aan het juiste adres.

 

Tijdsduur

1x 90 min.

Geluid

Incl. M-set

Opmerkingen

Ook te boeken als Timmie Tropical

Boek DJ Timmie Tirol direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!