Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


DJ Timmie Tirol

 895,00 Excl. BTW & Buma

DJ Timmie Tirol inhuren of boeken voor een optreden?

DJ Timmie Tirol boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze DJ direct voor een scherpe prijs.

Een DJ van ‘groot’ formaat, maar toch in lengte maar 1,25 meter hoor. Dat is DJ Timmie Tirol, de kleinste DJ van Europa.

DJ Timmie Tirol boeken doe je al vanaf € 895,- exclusief BTW en buma.

De kleinste DJ van Europa

Aangezien DJ Timmie Tirol de kleinste DJ van heel Europa is moest er wat gebeuren om toch op te vallen bij het grote publiek. Daarom heeft Timmie altijd zijn eigen TimTower bij. Zijn eigen mobiele DJ booth waarin hij helemaal tot zijn recht komt. Het stralende middelpunt op de bühne.  De populaire liedjes als ‘Ich Bin Wie Du’, ‘Rosamunde’ en ‘Der Alte Dessauer’ komen uiteraard allemaal voorbij.

Groot geworden!

DJ Timmie is de afgelopen jaren enorm ‘gegroeid’. De boekingen stromen sinds een aantal jaar hard binnen en hij stond op diverse grote festivals zoals Dutch Valley, Wish Outdoor, Das Coen und Sander Fest van 538 en zelfs op het enige echte Oktoberfest in München. In 2020 nam hij een single op met Het Feestteam.

Meet & Greet

Na afloop van een optreden maakt Timmie altijd nog even tijd voor een foto of een handtekening. Zo kunnen alle fans toch nog even een blijvende herinnering van deze ‘grootheid’ scoren. Wie wil nou niet met DJ Timmie Tirol op de foto?

Timmie Tropical

Indmiddels heeft Timmie ook regelmatig de zomer in z’n bol en draait hij de heetste zomerhits. Hij neemt je mee op een muzikale zonvakantie tijdens zijn DJ act als DJ Timmie Tropical. Zomerse platen gecombineerd met heerlijke foute knallers en meezingers zorgen voor een onvergetelijk feest! Dus voor boekingen van DJ Timmie Tirol of Timmie Tropical ben je hier aan het juiste adres.

Boekingen van DJ Timmie Tirol

Ben je op zoek naar een leuke DJ voor een Oktoberfest, voor carnaval of een ander evenement dan boek je uiteraard DJ Timmie Tirol. Vul het boekingsformulier op deze website in en boek DJ Timmie Tirol direct online. Ook kun je een vrijblijvende optie plaatsen als je nog niet zeker bent of je DJ Timmie Tirol wil inhuren. We geven je graag informatie over boekingen en de prijs van DJ Timmie Tirol. Neem vandaag nog contact op om deze bekende DJ te boeken.

Wat kost DJ Timmie Tirol:
Gage / prijs openbare optredens: € 895,-
Gage / prijs besloten optredens: € 895,-

Tijdsduur

1x 60 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van DJ Timmie Tirol en andere DJ’s artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Timmie Tirol boeken

Wilt u Timmie Tirol direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Timmie Tirol kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek DJ Timmie Tirol direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!