Het Feestteam

 3.295,00 Excl. BTW & Buma

Het Feestteam boeken voor een optreden?

Het Feestteam boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangers direct voor een scherpe prijs.

Beste Feestact van Nederland

Mag het dak eraf? Wil je de tent op z’n kop zetten? Mag het een feestelijke bende worden? Dan hebben we de oplossing!
Haal het Feestteam in huis en je hebt dé ingrediënten voor een super feest. Stan & Frank weten van elke boeking een compleet feest te maken. Het is niet voor niet dat deze feestact meerdere malen uitgeroepen is tot beste feestact van Nederland.

Landelijk bekend

In 1999 ontstond het Feestteam en liedjes als ‘Verdomd Alleen’, ‘Feesttheme’ (A-Team) en ‘Knocking on Heavens Door’ werden meteen veelgedraaide platen in de kroegen van Nederland. Later waren de heren te zien op het Museumplein, in de Amsterdam Arena en Ahoy, hierdoor werden ze ineens landelijk bekend en stroomde de boekingen voor het Feestteam binnen. Ook is het Feestteam vaak te zien op 538 Koningsdag.

Publiekstrekker

De act het Feestteam is inmiddels een echte publiekstrekker geworden en zorgt steevast voor uitverkochte zalen en evenementen. De gestroomlijnde act knalt van de energie op de bühne en zorgt ervoor dat het publiek helemaal uit z’n dak gaat. Met hits als ‘Shirt Uit & Zwaaien’, ‘Vergeten’ en ‘Malle Babbe’ zetten ze iedere zaal op z’n kop. Kortom een boeking van het Feestteam is zeker de moeite waard, je zal meer publiek aantrekken, meer kaarten verkopen en je evenement wordt een knallend succes! Twijfel dus niet en bel of mail ons voor het inhuren van deze feestact het Feestteam.

Grootste feestcafé van Nederland

In 2020 organiseerde de heren zelf een ‘klein’ feestje. Nou ja klein…. De Ziggo Dome werd omgetoverd tot het grootse feestcafé van Nederland. Er traden meer dan 20 artiesten als Django Wagner, Vieze Jack, PartyfrieX en Henk Dissel op. Met deze artiesten en uiteraard het Feestteam zelf werd het ook echt het het grootste feestcafé van Nederland.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Boek Het Feestteam direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!