Gebroeders Ko

 2.795,00 Excl. BTW & Buma

Gebroeders Ko boeken voor een optreden?

Gebroeders Ko boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze feestartiesten direct voor een scherpe prijs.

De Gebroeders Ko oftewel Ton en Gerard Koopmans weten als geen ander hoe zij een feest moeten bouwen. Al jaren zijn de Gebroeders Ko een succesvolle feest act in Nederland. Met zijn tweeën hebben ze al vele feest hits op hun naam staan waaronder, ‘In heb een toeter op m’n waterscooter’, ‘Boten Anna’, ‘Schatje mag ik je foto’ en ‘Helikopter’. Dat de Gebroeders Ko erg succesvol zijn als duo blijkt uit het feit dat ze in 2004, 2005, 2007, 2008 en 2009 werden verkozen tot beste Party Act van Nederland. Met nummers als ‘Bij Ons Omi’s’, ‘Kom Maar In Mijn Kano’ en ‘Haar Naam is Lola’ zijn ze nog steeds een van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Voor zowel een evenement als bij je thuis zorgen de Gebroeders Ko voor een feestelijk optreden. Ook voor een kinderfeest zijn de Gebroeders Ko uitermate geschikt met de Kids Meezing Sjo waarbij hun grootste hits in een rap tempo voorbij komen.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set

Boek Gebroeders Ko direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!